De enige authentieke animeconventie van Vlaanderen heeft jou nodig!

Bouw samen met ons mee om jaar na jaar de liefhebbers van Japanse cultuur een unieke ervaring te bieden. Cosplayshows, workshops, lezingen, karaoké en nog veel meer. Atsusacon is niet alleen voor fans, maar ook door fans.

 

Welke vergoeding krijg je hiervoor?

Je krijgt gratis toegang tot de conventie en ook jouw eten en drank voor de hele dag worden door ons voorzien.

Je werkt 4 à 6 uur per dag. Buiten je shift kan je vrij de conventiehallen verkennen of deelnemen aan de vele workshops en wedstrijden.

 

Wat zoeken we?

Ticketcontrole

Béép, béép. Jij bent de gatekeeper. Niemand komt er door zonder bandje.

Infrastructuur en logistiek

Je helpt mee met het opbouwen en afbouwen van diverse activiteiten, ook hou je een oogje in het zeil of de activiteiten goed verlopen en problemen meld je aan een floor manager of stafflid.

Infobalie

Het epicenter van vragen en informatie. Als vrijwilliger voor de infobalie sta je in voor het beantwoorden van bezoekersvragen en het inschrijven van bezoekers voor wedstrijden.

Floor Managers

Als Floor Manager ben je verantwoordelijk voor een hele verdieping. Gedurende het evenement ben je de persoon die elk probleem dat zich voordoet met beide handen aanpakt.

Room Managers

Als Room Manager sta je in voor een bepaalde ruimte. Die ruimte is jouw territorium. Je zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt en indien er zich problemen voordoen die je niet meteen kan oplossen, rapporteer je vliegensvlug aan een van de floor managers.

Stewards / Crowd Management

Stewards lopen rond en patrouilleren. Je assisteert bezoekers en helpt waar nodig. Je doet beroep op je collega-stewards of een van de steward managers indien er zich een probleem voordoet.

Catering

Serveer je graag drankjes en hapjes? Kom dan als vrijwilliger voor de cateringploeg!

 

Interesse? Schrijf je hier in!

Heb je nog vragen? Je kan altijd terecht bij [email protected]