Atsusacon Blog Manga En Cosplay Festival 2019

Manga en Cosplay Festival 2019

Het Manga en Cosplay Festival 2019 te Japanse Tuin in Hasselt zal Atsusacon opnieuw aanwezig zijn om jullie mooiste design op de lampions te zetten en mee te nemen als aandenken.

Dit Manga en Cosplay Festival zal ook enkele nieuwe zaken met zich meenemen, waaronder met deze editie de Fotopas.

De Fotopas is verplicht voor iedereen wie met professioneel fotografiemateriaal werkt (DSLR camera’s en lenzen)! Dus indien je je camera’s meeneemt, hou hier zeker rekening mee! Voor meer informatie over deze fotopas kan je dit terugvinden op de website van de Japanse Tuin.

Het festival gaat door te Hasselt op 7 & 8 september en staat volledig in het teken van je favoriete superhelden, manga en anime karakters, en videogame personages.

Iedereen is welkom voor aan deze activiteiten deel te nemen, en net zoals vorige edities is de toegang tot de Japanse Tuin gratis voor bezoekers in Cosplay.

Voor degene die niet in cosplay komen is de ingang kosten €6, dit evenement verloopt van 10:00 – 19:00 op zaterdag, en van 10:00 – 17:00 op zondag.

Je kun nu al reeds je tickets kopen via de volgende link:

Meer informatie kan je terug vinden op hun website te: www.visithasselt.be/nl/manga-en-cosplay-festival en we hopen je alvast daar te zien!