Inschrijvingsformulier

Vrijwilliger

Vrienden:

Moedig ook je vrienden aan om ook vrijwilliger te worden, het is altijd leuker om samen te werken in teams dan alleen. Op jouw formulier mag je dus zeker noteren met wie je het liefst zou samenwerken. En stuur het formulier ook zeker naar hen door.

Leeftijd:

Je moet minimum 16 jaar zijn om vrijwilliger te kunnen worden op Atsusacon. Voor mensen die in het jaar van Atsusacon 16 jaar worden, is het ook toegelaten om zich in te schrijven als vrijwilliger.

Rijksregisternummer:

Dit staat achteraan op je paspoort (of op je sis-kaart, voor wie dat nog heeft). Het is een getal van 11 cijfers en begint met je geboortejaar. Mensen uit Nederland vullen hier hun burgerservicenummer in. Zet er dan tussen haakjes BSN bij.

Opbouw en afbraak:

Wie zich inschrijft voor de opbouw en afbraak van de conventie, komt vrijdag en zondag een totaal van  8 uren meehelpen. Je bent vrij om deze uren te verdelen naar je eigen voorkeur. Je helpt bijvoorbeeld 6 uur mee bij de opbouw op vrijdag en dan nog 2 uur met de afbraak op zondag.

De mensen die deze taak op zich nemen, mogen gedurende het hele weekend van Atsusacon gratis binnen, en hebben geen andere taken. We zoeken wel maximum 6 mensen die deze taak op zich willen nemen.

Let wel:  Kruis niet enkel opbouw of afbraak aan, maar ook minimum 1 dag tijdens de convention. We hebben nu eenmaal vrijwilligers nodig om shifts te vullen tijdens Atsusacon zelf, en als iedereen opbouw of afbraak doet heb ik manschappen te weinig.

Enkel zaterdag/zondag of een heel weekend?

Het is niet verplicht het hele weekend vrijwilliger te zijn, je kan er ook voor kiezen om enkel zaterdag of zondag mee te helpen. Je krijgt wel enkel een bandje voor de dagen dat je meehelpt.

Je mag dus zaterdag niet gratis binnen als je enkel op zondag komt helpen. De enige uitzondering zijn de mensen die helpen met opbouw en afbraak.

Te laat komen/afwezig zijn:

Te laat komen of niet op je shift aanwezig zijn kan echt niet. Als het toch gebeurt maak je kans dat je vervangen wordt en dat je bandje geknipt wordt.

Aankomst:

Je wordt verwacht aanwezig te zijn een uur vóór openingstijd. We wachten dus op jullie om 9u in de inkomsthal. Dan start de rondleiding en de taakverdeling. Als je van jezelf weet dat je makkelijk te laat komt, mik je dus best op 8.30u. Je zal er dan zeker niet alleen zijn.

Slaapplaatsen aanbieden:

Hou er rekening mee dat zaterdagavond pas laat eindigt en dat je waarschijnlijk de laatste trein naar huis niet meer haalt. Je mag uiteraard vroeger vertrekken als je geen shift hebt.

Mensen die de dag erna ook meewerken kunnen best een slaapplaats in de buurt zoeken om te overnachten. We geven je in het inschrijvingsformulier hieronder de gelegenheid om slaapplaatsen aan te bieden en om er te vragen. Als je geen slaapplaats vindt, kan je altijd opteren voor één van de hotels die vlakbij de locatie liggen. Op onze website vind je een ruim aanbod van budgetvriendelijke hotels: https://www.atsusacon.be/locatie.

Ik heb het bovenstaand gelezen en ben akkoord.

Vink aan wanneer je wilt komen:

Vink aan welke taak/taken je wilt uitvoeren:

Vul hieronder in met wie je eventueel samen een shift wil doen:

Vul hieronder eventuele opmerkingen in i.v.m allergieën en eetgewoontes (glutenallergie, veganist, etc.):

Gewenste maat van t-shirt:
XSSMLXL

Bied je een slaapplaats aan voor (één van) je medevrijwilligers? Vul hieronder in voor hoeveel mensen en kruis aan op welke dag.
Als je dit invult geef je toestemming dat we je naam, gsm nr., e-mailadres en adres doorgeven aan medevrijwilligers.
personen op Vrijdag-Zaterdag
personen op Zaterdag-Zondag

Of zoek jij een slaapplaats, dan kan je hieronder aankruisen voor welke dag je overnachting zoekt.
Als je dit invult geef je toestemming dat we je naam, gsm nr., e-mailadres en adres doorgeven aan medevrijwilligers.