Ganbaro vzw

Wie zijn wij?

Atsusacon wordt georganiseerd door een team van 10 gemotiveerde vrijwilligers die een heel jaar hun vrije tijd gebruiken om een zo goed mogelijke Atsusacon te verwezenlijken.

Stijn

Activiteiten & Algemene coördinatie

In 2011 gestart als organisator van de Atsusacon Quiz en nu doorgegroeid tot de grote man en algemene coördinator.

Glenn

Standhouders

Glenn verzorgt al sinds de eerste editie het contact met de standhouders en is momenteel ook actief als secretaris. Gewapend met een obsessieve liefde voor Japan tracht hij eraan bij te dragen om van Atsusacon het beste event voor gelijkgezinden in België te maken!

Elke

Auditorium

Elke is onze 'people person', zij houdt zich voornamelijk bezig met het zoeken en motiveren van onze vrijwilligers. Verder helpt zij Daisy met de zoektocht naar leuke foodtrucks en cateraars. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met cosplay en videografie, dus ze is zeker ook iemand die alles van een vernieuwend en creatief perspectief kan bekijken.
Met haar passie voor events is het ook voorspelbaar dat ze een opleiding heeft gevolgd, en succesvol heeft afgerond, als eventmanager. Ze hoopt in haar toekomst ook events te organiseren, door fans voor fans.

Baptiste

Materiaalmeester & Algemene coördinatie

Liefhebber van games, Nintendo fanboy en verslinder van alle vormen van Japanse cuisine. Deze liefhebber van de Japanse cultuur leidt met luide stem en met een sterk team Ganbaro naar een beter Atsusacon.

Gaëtan

Gaëtan

HR & B2B PR

Isabelle

Isabelle

B2C PR

Joke

Joke

Decoratie en thema

Nele

Nele

Decoratie en thema

Natsumi

Mascotte