Veel gestelde vragen.

Atsusacon vindt plaats in het ICC van Gent, Van Rysselberghedreef 2, te Gent.

Atsusacon – Atsusa Summer Fest 2019 vindt plaats op 3 augustus 2019.

Zaterdag: 10u tot 23u

Zaterdag: 11.00 tot 18.00

Er is enkel mogelijkheid te betalen met cash. Sommige standhouders aanvaarden echter bancontact.

Atsusacon is een evenement die steunt op de goede wil van onze talrijke vrijwilligers. Wil je meedoen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Tickets kunnen online gekocht worden via de website of de Facebook-pagina. Ook kunnen er, zolang de voorraad strekt, aan de deur tickets gekocht worden.

Ja! Wanneer je ticket wordt ingescand, of je een ticket aan de kassa koopt, krijg je een bandje die correspondeert met de dag(en) wanneer je op het event aanwezig zal zijn. Zorg dus zeker dat je dit niet verliest!

Kinderen jonger dan 10 jaar mogen gratis binnen en kinderen onder 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Contacteer ons in geval van problemen met het ticketsysteem op [email protected] of stuur een berichtje naar onze Facebook-pagina.

Dit is mogelijk zolang we de maximale capaciteit van het evenement niet bereikt hebben. Het is dus beter om online je ticket te kopen om zeker te zijn dat je het evenement kan bezoeken. Bovendien kun je tot en met de dag voor het event een goedkoper ticket krijgen via de online voorverkoop.

Nee! Je kan ook gewoon genieten van een dagje Atsusacon opgemaakt als je favoriete character. Natuurlijk is het wel altijd mogelijk om mee te doen met de cosplay wedstrijd, maar dit is zeker niet verplicht.

Echte wapens zijn ten strengste verboden! Binnen zijn replica- of model wapens toegestaan als attribuut zolang deze ten allen tijde opgeborgen blijven, behalve tijdens een voorstelling op de cosplay wedstrijd of wanneer men gevraagd wordt voor een fotosessie. Deze wapens moeten echter met zorg en veiligheid behandeld worden. Cosplay wapens (gemaakt uit schuimrubber, karton, …) mogen bovengehaald worden als zij te herkennen zijn als valse wapens en niemand pijn kunnen doen. Replica- of model wapens moeten voldoen aan de Belgische wetgeving. Zie onze regels voor een uitgebreide beschrijving.

Ja, er is een vestiaire aanwezig op de locatie.

Voor een wegbeschrijving naar het ICC Gent kun je onze pagina ‘Locatie’ bezoeken. Er zijn verschillende parkings in de buurt, waaronder de parking bij het Sint-Pietersstation (Sint-Denijslaan) of de parking op het Sint-Pietersplein (Sint-Pietersparking).

Op Atsusacon mogen er foto’s genomen worden, maar we vragen onze bezoekers om andere bezoekers hun privacy te respecteren en altijd te vragen om een foto te mogen maken.

Het is ten strengste verboden te roken of te vapen in de gebouwen van het ICC, maar men kan makkelijk naar buiten.

Dieren zijn niet toegelaten met uitzondering van geleidehonden.

Op Atsusacon tolereren wij geen pestgedrag. Indien een persoon je lastig valt, aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken (deze zijn herkenbaar aan hun gele of rode t-shirt).

Er is een lift aanwezig in de locatie waardoor rolstoelen makkelijk al onze faciliteiten en zalen kunnen bezoeken.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.