Geen onderdeel van een categorie

Raiden Yosakoi voor de eerste keer op Atsusacon 2018!

By 01/07/2018 No Comments

Dit jaar mogen wij voor de eerste keer ooit Raiden Yosakoi verwelkomen. Je kan hen op zaterdag vinden in het auditorium. Hier zullen zij een optreden geven. Na dit optreden volgt er een workshop, waar je zelf eens de dansstijl kan proberen.

Raiden Yosakoi is een club uit Leiden die opgericht is in 2011. Ze treden op op verschillende evenementen in Nederland en de rest van Europa. Dit jaar is ook een deel van hun team naar Japan gegaan, om daar deel te nemen aan het Yosakoi Soran Festival.

Ben je benieuwd naar hun show dit jaar? Neem dan zeker al eens een kijkje op hun website.

Wat is nu juist Yosakoi?

Yosakoi is een vorm van Japanse festivaldans waarin veel vrolijke en sierlijke, maar ook krachtige bewegingen voorkomen. Het is een stijl die door grote groepen mensen wordt gedanst en waar jong en oud met veel plezier aan kan deelnemen.