Geen onderdeel van een categorie

Taiko optreden en workshop door Araumi Daiko

By 14/05/2018 No Comments
Dit jaar hebben wij Araumi Daiko te gast die iedereen zal trakteren op een prachtig Taiko concert. Dit jaar kan je niet enkel luisteren, maar kan je het ook zelf proberen. Op zondag organiseren zij namelijk twee concerten waarbij aansluitend een workshop wordt voorzien. Je kan dus zelf ook een keertje achter een echte Taiko drum staan.
Wat is Araumi Daiko?

Araumi Daiko is de thuishaven van de taiko academie in Mortsel en de taiko groepen Feniks Taiko, Ikezuki en Taikidoki. Araumi Daiko leeft en ademt taiko, de Japanse vorm van percussie die zowel muzikaal, kunstzinnig als sportief wordt beleefd.

Wil je meer weten over hen? Of zelf eens hun lessen bijwonen. Neem dan zeker een kijkje op hun website.